maanantai 17. marraskuuta 2014

Äiti sammuilee

Jopa rattiin, ei se väsymys paljon kysele milloin passaa tulla häiritsemään.

Johan saatiin todistettua, että ei olisi kannattanut tehdä torstaina tuplatallia. Ensin aamulla ylipirteänä lähdin ruokkkimaan ja viemään hevoset ulos ja illalla tallille ajaessani pilkin puolet matkasta, pari kertaa jopa pariksi sekuniksi nukahdinkin.. Onneksi auto ja kuski ehjänä pääsin tallille ja sieltä lähdetiinkin sitten taas ylipirteänä kotiin.
Muutamana päivänä olen nukahtanut ihan seistessäkin. Ei Mariaa odottaessa tälläistä koskaan ollut, alkuraskaudesta nukuin enemmän päiväunia kuin normaalisti, mutta nyt voisin nukkua koko päivän vaikka yö olisikin mennyt hyvin. :o

Jospa tämä helpottaisi mitä enemmän viikkoja tulee - tai sitten ei helpota lainkaan.

Sovittiin tuossa pari päivää sitten Nikon kanssa, että Maria lähtee päiväkotiin! Soiteltiin jo alustavasti tuohon meidän naapurissa olevaan päiväkotiin sellainen tiedustelupuhelu (minkälaiset ryhmäkoot jne) ja perjantaina laitettiin sitten palvelusetelihakemusta vetämään. Päiväkodin johtajan kanssa puhuttiin, että Maria aloittaisi 15. joulukuuta osa-aikaisen hoidon, 3 kertaa viikossa 5 tuntia kerrallaan. :) Jännittää ihan tuhottomasti, mutta näin on hyvä. :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Onhan kommenttisi asiallinen? Tarkistan jokaisen kommentin, enkä julkaise sellaisia, jotka ovat sisällöltään ulkopuolisia loukkaavia enkä muitakaan asiattomia. Tälläiset voi laittaa minulle suoraan fb:ssä tai sitten blogin sähköpostiin.

Minä kiitän kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...