perjantai 2. lokakuuta 2015

Linkitä blogisi!

Ensimmäistä kertaa bloggaukseni aikana tulee tälläinen postaus, mutta nyt on aivan pakko! Tykkään lukea blogeja, etenkin näin myöhäisillasta ja erityisesti tyttärien päikkäriaikaan mutta listoilta puuttuu iso läjä mammablogeja! Hevospuolta seuraan paljon ja siellä on niin monta aarretta jo, vaikka koskaanhan niitä ei liikaa voi olla, mutta nyt kaipaisin lukulistoille äitien blogeja.


Joten antaa tulla, jään odottelemaan :)

8 kommenttia :

 1. Blogia kirjoittaa 33-vuotias viiden lapsen äiti Napanen, inspiraatioita ja oivalluksia pää pullollaan . Blogi perheestä ja elämästä, arjen touhuista ja juhlan humusta. Paljon kuvia, höpinöitä ja joskus myös runoja <3

  http://napsahduksia.blogspot.fi/

  Tervetuloa tsekkaamaan :)

  VastaaPoista
 2. http://nellixo.blogspot.fi

  "Blogia kirjoittaa 26-vuotias tuore äiti, jonka mielestä arki on juhlaa ja elämä iloinen seikkailu. Hyvän mielen mammablogi, jossa puhutaan välillä muustakin kuin vauvoista, otetaan rennosti ja nautitaan kauniista asioista. Suomalais-puolalaisen perheen arkea pilke silmäkulmassa!"

  VastaaPoista
 3. Löysin sun blogiin äskettäin. Tässä mun perheblogi. http://aaltoi.blogspot.fi/ :)

  VastaaPoista
 4. netankoti.blogspot.fi

  Perhe/lifestyle /sisustusblogi. Blogia kirjoittelee 25 vuotias urheilua ja sisustusta rakastava äiti lahdesta. Tällä hetkellä jutut painottuvat paljon äitiyteen ja vauva -arkeen.. Mukana jutuissa Mila 2kk

  VastaaPoista
 5. Ihantavallinenmutsi.blogspot.fi
  "24 vuotias nuoren naisen alku kertoilee esikoisesta, kuinka elämä muuttuu ja muita fiiliksiä... ajoittain kerron totuuksia ja mietiskelin aikas paljon :)

  VastaaPoista
 6. Arkea, lastenvaatteita, joskus äidinkin. Ei niin kiiltokuvia.

  http://tittin-elamaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 7. Mutsi kolmevuotiaalle poikatytölle (s. 11/2012), mutta blogi on enimmäkseen mun omista jutuista ja omasta ajasta ja ajatuksista. Ja kyllä, omalaatuinen kirjoitustapa on hallussa :D
  XHEARTX . HENRIIKKA

  VastaaPoista
 8. http://monamigurumi.blogspot.fi/
  Ei ole ihan hakemaasi lähellä, mutta pehmoleluista tykkäävät lähes poikkeuksetta sekä äidit ja lapset. :)
  Teen amigurumeja (virkattuja pehmoleluja) ja postaan ainakin kerran viikossa, elleivät lukion kirjoitukset tule tielle. Myöhemmin postaan myös ohjeita otusten tekemiseen, jahka saan ohjeita laadittua.

  VastaaPoista

Onhan kommenttisi asiallinen? Tarkistan jokaisen kommentin, enkä julkaise sellaisia, jotka ovat sisällöltään ulkopuolisia loukkaavia enkä muitakaan asiattomia. Tälläiset voi laittaa minulle suoraan fb:ssä tai sitten blogin sähköpostiin.

Minä kiitän kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...