keskiviikko 12. elokuuta 2015

Projekti - Eteiset ennen ja jälkeen

Vanha sisäänkäynti sai uuden ilmeen, kun vanha väri oli liian tumma ja tilaa pienentävä. Remontti oli alunperinkin tarkoitus tehdä ennen ristiäisiä, joten aavistuksen hoppu meinasi tulla. :D
Mutta tässä olisi, eteisten ennen ja jälkeen kuvat. :)
Ennen
Keittiöstä kuvattuna
Isommasta eteisestä kuvattuna valon kanssa
 Jälkeen
Patterin ja oven seinusta jätettiin omilleen, kun toimii sopivana tehosteena. :)

Myös isompi eteinen ja nykyään pääeteisenä toimiva tila oli ennestään todella tumma, eikä Nikon toimiston ovessa ollut kauhealla kuviolla oleva kalvo lasissa yhtään ainakaan valoa tuonut tilaan lisää, joten kalvo revittiin pois kokonaan.
Ennen


Jälkeen



Kyllä nuo tilat on paljon valoisempia nyt, etenkin jos valoja ei ole päällä. Pimeimpiä kohtia koko talossa, joten vaaleat seinät tekee ihmeitä. Nyt on hyvä keskittyä sisustamiseen, aika loppuu kohta!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Onhan kommenttisi asiallinen? Tarkistan jokaisen kommentin, enkä julkaise sellaisia, jotka ovat sisällöltään ulkopuolisia loukkaavia enkä muitakaan asiattomia. Tälläiset voi laittaa minulle suoraan fb:ssä tai sitten blogin sähköpostiin.

Minä kiitän kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...