lauantai 9. toukokuuta 2015

Valmis vai rempattava

Valmis olisi aina valmis, senkus kantaisi kamat sisään ja avot! Mutta sitten siinä valmiissa on riskinsä, vaikka edullisesti saisikin - nimittäin talo saattaisi lähteä alta.

Rempattavassa olisi edullinen hinta jo valmiiksi, eikä vaatisi muutakuin keittiöön mamalle leka kouraan ja pari päänaukomista Nikolta ja hänen veljeltään, niin "puhdas paperi" olisi valmis - saisi tehtyä keittiöstä juuri meidän näköisen, meille tehdyn!
Sekä suhteilla saadaan taatusti hyvä työnjälki hyvällä hinnalla, oli se remontin tarve vaikka sähköjen uusiminen tai lisää seiniä/seiniä pois. Eli kaikki onnistuisi, senkus näytät mitä laitetaan mihinkin ja annat poikien tehdä loput. :)

Viimeinen kysymys onkin - jaksanko ja haluanko ottaa tässä tilassa ylimääräistä stressiä remonteista? Enemmin tosin ottaisin sen rempan kuin pelon, että juuri ostettu talo lähtisi alta lunastusoikeuden vuoksi.
Onneksi mitään ei ole päätetty ja maanantaina tiedetään aavistuksen lisää, toivottavasti. Toisaalta kun tänään käytiin pyörähtämässä pintaremonttitalolla, niin kyllä alkoi houkuttelemaan ajatuksena erittäin paljon! Ja alan muutenkin lämpiämään tuolle keittiö ja- kylpyhuoneremontille. :)

Vielä 10 viikkoa pitäisi olla pingviininä, vaikka yhtään en enään jaksaisi tätä mahaa raahata mukana. Eikä asiaa auta, että tämä maha vain kasvaa lisää koko ajan ja oleminen vaikeutuu ;)
Rv 30+1
Tuntuu, että tuo vatsa olisi valahtanut alemmaksi. En sitten tiedä onko, mutta sintti on hakeutunut alemmaksi lantioon nyt parina päivänä voimakkaammin, kun Maria taas "tippui" valmiiksi 26 viikoilla. Jaksaa jaksaa!

3 kommenttia :

 1. Siis mitä meinaat tuolla että voisi juuri ostettu talo mennä alta lunastusoikeuden vuoksi? Lunastusoikeushan on erotilanteissa. Ja oli uusi tai vanha niin se oikeus on. Miten tuo siis liittyy katsomaanne taloon? Jos myyjillä on lusikat mennyt jakoon niin ei he sitä enää voi lunastaa kun ovat sen myyneet jo molemmat kolmannelle osapuolelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo soppa on niin monimutkainen, että en ala siitä tähän isommin avaamaan mutta tuo lunastusoikeus ei tässä tapauksessa koske eroa tai myyjää vaan kuntaa. Voi olla huonolla tuurilla, että kauppojen teon jälkeen kunta tulee 3 kk:n sisällä ja sanoo että kämppä ja tontti tänne. Sekä asemakaavoitukseen on alue menossa jossain välissä, jolloin myös tontista jäisi meile vain 1/3 jäljelle, joten on joutunut tosissaan punnitsemaan. Onneksi meillä on takana raksafirma sekä kiinteistökaupoista tietävä henkilö, joka osannut auttaa näissä aavistuksen hankalemmissa asioissa meitä maalikoita jolla myös ollaan tarkistutettu kaikki mielenkiintoa herättävät kohteet, jotta löydetään sellainen talo jossa saisi elää "stressitöntä" elämää (jota tosin ei koskaan ole kun omasta kyse) ja missä lapset voi kasvaa turvallisesti :)

   Poista
  2. Aa! Hui :( ei kyllä kuulosta mukavalta!

   Poista

Onhan kommenttisi asiallinen? Tarkistan jokaisen kommentin, enkä julkaise sellaisia, jotka ovat sisällöltään ulkopuolisia loukkaavia enkä muitakaan asiattomia. Tälläiset voi laittaa minulle suoraan fb:ssä tai sitten blogin sähköpostiin.

Minä kiitän kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...