sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Kasvot "kesä"kuntoon, osa3

Välikatsaus!

Nyt kun on pikkasen vajaa 3 viikkoa hoitotuotteiden tulosta ja nelisen viikkoa ensimmäisestä tilannekuvasta, ajattelin että olisi hyvä aika ottaa tilannekatsaus tähän väliin.
Naaman kuntoahan on nyt koetellut yltiömäinen stressi sekä norovirus, minkä paranemiseen ehti mennä melkein viikko, joten ei ainakaan koettelemuksilta ole vältytty.

Miltä se iho nyt sitten näyttää ja tuntuu?
Ainakin tasaisemmaksi on muuttunut, ei läheskään niin kuhmurainen ja pehmeämpikin on. Eli siinä mielessä ainakin auttanut. 
27.2.2015
Välillä, etenkin kuivava iho näyttää tosi arpiselta, vaikka todellisuudessa ei ole. Mustapäät ei meinaa lähträ edes naamion avulla, joten siihen vaivaan todennäköisesti täytyy keksiä jotain muuta. Vielä on aikaa, mutta vajaassa 3 viikossa tulokset on yllättävän hyvät!
Leuan ja kaulan rajasta on kaikki lähtenyt, poskissa ja leuassa on vielä jotain kuvia arven tapaisia, mutta annetaan vielä aikaa iholle. Rasvoihin on iho tottunut ja polttelu loppunut kokonaan. :)

Hoidot jatkuu vielä, loppukuusta voisi ottaa loppusilaukset! :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Onhan kommenttisi asiallinen? Tarkistan jokaisen kommentin, enkä julkaise sellaisia, jotka ovat sisällöltään ulkopuolisia loukkaavia enkä muitakaan asiattomia. Tälläiset voi laittaa minulle suoraan fb:ssä tai sitten blogin sähköpostiin.

Minä kiitän kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...