keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Pikkuruinen kurkistus uuteen kotiin

Tässä on pakkailtu, treffailtu ystävien kanssa, käyty töissä ja rampattu jo tänään uuden ja vanhan asunnon välillä peräti 3 kertaa ja tavaraa on viety tuhottomasti (ja sitä on vielä liikaa jäljellä..)

Tähän kaiken muuttostressin päälle Marialle iski kunnon uhmakausi, joka on kestänyt jo viikon! Ihan sama mitä lapselle sanot, pyydät tai jopa käsket, niin saa vain vihaista murinaa takaisin ja tavaroiden viskelyä sekä kunnon vuosisadan itkupotkuraivarit.. Huoh!

Mutta sitten kurkistuksia, voisin melkein vaikka ottaa nyt muuton ajan tavaksi ottaa päivä per huone jos vain kiinnostusta siihen teillä riittää :)
Wc saa sävykseen hiekkaa sekä aavistuksen vihreään taittuvaa :)
Huomenna alkaa jo olohuonekin hahmottumaan, kun tv-taso ehkä saadaan kasattua valmiiksi ja verhot ikkunoihin. ;)

2 kommenttia :

 1. Onnea kovaan muuttourakkaan!
  Tulee vaan lukiessa mieleen, että tyttö ehkä reagoi muutokseen, jolloin teistä tuntuu, että hän uhmaa. Paljon syliä ja tuttuja juttuja kaiken härdellin keskellä, jospa se siitä tasottuisi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tuo käytöshän tuli jo siis ennen kuin alettiin edes pakkailemaan ja nyt se vain voimistui eli voi hyvinkin olla, että ottanut entisestään nokkiinsa tuon neidin herkkyytensä kanssa.. :D
   Onneksi Mariaa kiinnostaa meidän tekemiset niin paljon, että mielellään auttaa meitä pakkailussa ja tehdään näitä muuttojuttuja tytön ehdoilla. :) Tuttuja leluja on jo vähän uudella asunnolla, jotta tottuu ajatukseen hiljalleen :)

   Poista

Onhan kommenttisi asiallinen? Tarkistan jokaisen kommentin, enkä julkaise sellaisia, jotka ovat sisällöltään ulkopuolisia loukkaavia enkä muitakaan asiattomia. Tälläiset voi laittaa minulle suoraan fb:ssä tai sitten blogin sähköpostiin.

Minä kiitän kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...