maanantai 1. helmikuuta 2016

Humputtelupäivä

Laiskotti, ei vain millään jaksanut vääntää kentällä sen ollessa erittäin huonossa kunnossa. Lähdettiin sitten pyörimään hetkeksi pellolle, vähän katselmuksia tekemään ja kuulostelemaan miten pahat pörinät Ressu saa aikaiseksi. Kunhan käveltiin ja nautittiin auringonpaisteesta ja lämmöstä.
Käytiin me vähän myös maastoilemassakin, kun ei malttanut pellolla kahlata tuulen ollessa niin kova. Tehtiin käynnissä ylämäkitreeniä pariin otteeseen ja lopeteltiin siihen. Mikin jälkeiset möröt saa kyytiä pikkuhiljaa. Huomenna olisi tarkoitus ihan kunnon maastolenkki käydä tekemässä, nollaaminen tekee meille molemmille ihan hyvää. :)


Lopuksi vähän hierontaa kumisuan avulla ja herkkupyllylle venytyksiä kuivan leivän avulla. Tälläinen hoitopainotteinen päivä, ei sen aina tarvitse niin vakavaa olla. :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Onhan kommenttisi asiallinen? Tarkistan jokaisen kommentin, enkä julkaise sellaisia, jotka ovat sisällöltään ulkopuolisia loukkaavia enkä muitakaan asiattomia. Tälläiset voi laittaa minulle suoraan fb:ssä tai sitten blogin sähköpostiin.

Minä kiitän kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...