sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Kasvot "kesä"kuntoon, osa2

Hoitotuotteiden esittely
Perjantai-iltana se sitten saapui, Oriflamen paketti. Nopeimmat varmaan onkin nähneet kuvan instagramissa, mutta nyt ajattelin esitellä tarkemmin, etenkin kasvoille käytettävät.
Jos näillä saataisiin tulosta aikaiseksi! 06.02.2015
Aloitetaan peruspuhdistukseen käytettävästä, Optimals Foaming Gelistä. Yllättävän riittoisa, kaksi painallusta geeliä ja vaahdotus ennen kasvoille levittämistä riitti vallan mainiosti, eikä tuntunut että olisi tullut liikaa, niinkuin aikaisempien puhdistustuotteiden kanssa on käynyt.
Kosteutukseen on käytössä Essentials Moisturising Day Cream sekä saman sarjan Night Cream. Alkuun päivävoiteesta tuli kuumotusta, mutta oma iho on niin pintakuiva, että todennäköisesti siitä johtui, mutta voiteen imeydyttyä kuumotus katosi. Ei ole koskaan noin rasvainen voide imeytynyt noin nopeasti! :o
Yövoiteen kanssa pientä kuumotusta tuli, mutta katosi nopeammin kuin aamulla päivävoiteen kanssa. Iholla kestää tottua uuteen. :)
Lisäbuustina toimii ennestään tuttu, nimensä vaihtanut Love Nature Peel-off Mask Grape kalvonnaamio. Käyttö on helppoa ja näkee heti tuloksen. Viime kuorinnasta iho meni todella herkäksi, kun en halua edes myöntää kuinka pitkän aikavälin kuollut ihosolukko irtosi kalvon mukana... :D
Kaikki tuotteet on hintaryhmältään keskivertoa, halvemmalla varmasti saisi koko röskän(helahoito) ja enemmänkin peruskaupasta, mutta mulla ei kauppojen rasvoissa tehot riitä.

Jos ei omaa ihotyyppiään tiedä, kannattaa tehdä testi esimerkiksi Oriflamen sivuilta löytyvällä ihonhoito opas -sovelluksella. Itse tiesin omani, mutta halusin varmistuksen sekä ehdotuksen tuotteista mitkä sopisivat ihotyypilleni. :) Oppaaseen pääsee tästä!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Onhan kommenttisi asiallinen? Tarkistan jokaisen kommentin, enkä julkaise sellaisia, jotka ovat sisällöltään ulkopuolisia loukkaavia enkä muitakaan asiattomia. Tälläiset voi laittaa minulle suoraan fb:ssä tai sitten blogin sähköpostiin.

Minä kiitän kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...