tiistai 16. joulukuuta 2014

Mikä on blogin tulevaisuus

En tiedä mitä tehdä. Otanko varmuuskopiot koko blogin olemassaolon ajalta ja poistan kokonaan, laitanko "suljettujen ovien" taakse vai siirrynkö takaisin lilyyn. Siinä vasta pulma..Tutnuu, että vihaan tällä hetkellä koko bloggerin avaamista saatika sähköpostien tarkistamista. Kaiken maailman ämmien virtuaalihiekkalaatikot kierrän jatkossakin niin kaukaa kuin vain voin. Katson tytärtäni sekä kasvavaa mahaa ja mietin, minkälaisessa maailmassa lapseni joutuvat kasvamaan.
Hymyile nyt tietäen, että kohta voit löytää niskastasi kilon sontaa. - vuosi 2006
Toista se oli 20 vuotta sitten.. Se aina niin mahtava 90-luku, sillon oikeesti leikittiin siellä hiekkalaatikolla ja oltiin koko naapuruston kanssa yksi suuri perhe. Isoveljien kaverit oli munkin kavereita jne. Kukaan meidänkään pihapiiristä ei elänyt kultalusikka perseessä - jokaisella perheellä oli luurankonsa kaapissa, joista kaikki talon asukkaat tiesivät, mutta niistä ei huudeltu. Oltiin kuin ei oltaisi tiedettykkään. Meidän perheellä taisi olla isoimmat luurangot pienimissä kaapeissa, mutta silti niistä ei kukaan puhunut kylillä.
Yksi rakkaimista koirista vaikkei oma ollutkaan, Kääpiövillakoira narttu Madonna Sarah vuonna 2006
Kun äitini kuoli, kaikki vanhat naapurit tiesivät siitä. Suruvalitteluja ja poismenon syitä kyseltiin jopa silloin, kun olin yksin siwan kassalla iltavuorossa. Kaikilla oli omat mietteensä syistä, joihin oli hyvä vain todeta että terveydelliset syyt vei. Se riitti, ei udeltu enempää.

Mutta eilinen sai mittani kiehumaan. Halu pönkittää omaa parhauttaan toisten ihmisten kustannuksella meni ihan älyttömiin mittakaavoihin. Onneksi selkänahka on revitty auki niin monesti, että sen uudelleen repiminen ei olekkaan niin helppoa ja mun haavoittaminen on mennyt vaikeammaksi, mutta siinä vaiheessa kun mun perhettä aletaan arvostelemaan netissä, niin siinä vaiheessa mulla henkilökohtaisesti on helvetti irti!

Harmi kun en osaa hakkeroida, tekisi mieli posauttaa kaikki nuo "aikuisten" virtuaalihiekkalaatikot niin syvälle manalaan kun vain saisi.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Onhan kommenttisi asiallinen? Tarkistan jokaisen kommentin, enkä julkaise sellaisia, jotka ovat sisällöltään ulkopuolisia loukkaavia enkä muitakaan asiattomia. Tälläiset voi laittaa minulle suoraan fb:ssä tai sitten blogin sähköpostiin.

Minä kiitän kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...