sunnuntai 7. joulukuuta 2014

8. viikko poksahti!

Tässä ei ole kummempaa tapahtunut, olen vain masua kasvatellut, kuunneltu Marian kiukkuamista ja valmistauduttu tämän päiväiseen Tampereen reissuun.

Marian toinen pidempi automatka on alkamassa reilun puolen tunnin päästä, kun samalla käydään sylikummia moikkaamassa ja tyhjentämässä Ikea. ;)
Ostoksista huomenna lisää, ollaan tänään niin tuhottoman myöhään kotona joten se kuvailut jäävät huomiselle.

Mitäs masulle? Pahoinvoinnit on alkaneet kunnolla, jääkaappia en voi avata ilman puklaamista jos siellä on ruokaa edelliseltä päivältä. Kaikki hajut ottaa tosi vahvasti ja meinasi eräs aamutalli-päivä lähteä ratissa taju, kun tuulilasin pesuneste haisi niin tuhottoman pahalle! Painoa ei ole tullut juuri lainkaan turvotuksen takia, mikä on vain hyvä. Eipä oikeastaan edes tee mieli mitään, terveellinen kotiruoka ja mandariinit on kova hitti. :)

Huomenna mennään myös tutustumaan naapurissa olevaan päiväkotiin! Marian olisi tarkoitus aloittaa 15. päivä, joten käydään katselemassa yhdessä paikkoja sekä vähän hoitajiin tutustumassa ja lapsiin tietty. :) Otin opiskelupaikan vastaan, joten tammikuussa Maria siirtyy kokopäiväiseksi.
Jospa tuo päiväkotiin meno tasaannuttaa hieman Marian kiukkukautta, tai sitten se pahentaa. Saa nähdä. :)

Nyt on pakko siirtyä suihkun puolelle ja sitten lähdetäänkin ajelemaan Tampereelle. Hyvää sunnuntaipäivää kaikille! :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Onhan kommenttisi asiallinen? Tarkistan jokaisen kommentin, enkä julkaise sellaisia, jotka ovat sisällöltään ulkopuolisia loukkaavia enkä muitakaan asiattomia. Tälläiset voi laittaa minulle suoraan fb:ssä tai sitten blogin sähköpostiin.

Minä kiitän kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...