torstai 9. heinäkuuta 2015

Projetktina muksujen huone - osa 1

En muista, milloin olisin nähnyt niin levottoman huoneen! Jo ensimmäisellä näyttökerralla kun taloa kävimme katsomassa, ahdistuin kyseisessä huoneessa todella pahasti - piti vain päästä pois ja äkkiä! Eihän siinä, tehosteseinä on aina tehosteseinä, mutta mitäs sitten kun niitä on neljä?!

Lähtötilanne on siis tämän näköinen
Parvekkeen ovelta
Huoneen ovelta
Eli molemmat isot seinät on kuviolliset ja pienet seinät on täysin punaiset. Huhhuh! Mutta onneksi tykkään rempata, niin käytiin hakemassa värimaailmaa selvemmäksi ja päädyttiin että ainakin ensimmäisen kuvan kuviollinen jää sellaiseksi kuin nyt on, punaiset muuttuvat vaaleiksi ja tuon toisen ison seinän kohtalo on vielä auki. 
Mutta kukas hän on? 
Heh, saa nähdä minkälainen lopputuloksesta tulee! Meidänkin huoneeseen on tulossa pientä ehostusta, kuten myös eteiseen ja välikäytävään, mutta niistä myöhemmin! 

2 kommenttia :

  1. Laittakaa kaikki kolme seinää samalla värillä! On kamala jos vastakkaiset seinät samaa, mieluummin niin että yksi on se tehoste ja loput seinät hillityt tehosteeseen toki mätsäten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon samaa mieltä tuon tehosteen kanssa, mutta muilla aina omat mielipiteensä ja Nikohan haluaisi jättää kuviolliset tuollaisiksi mutta kyllä sen pää vielä kääntyy ;)

      Poista

Onhan kommenttisi asiallinen? Tarkistan jokaisen kommentin, enkä julkaise sellaisia, jotka ovat sisällöltään ulkopuolisia loukkaavia enkä muitakaan asiattomia. Tälläiset voi laittaa minulle suoraan fb:ssä tai sitten blogin sähköpostiin.

Minä kiitän kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...