perjantai 2. tammikuuta 2015

Blogihaaste - The Best

Mikä rakkaassa eläimessä on parasta? Onko suosikki oma ponisi, tallin kiltein tuntihevonen vai kenties koirasi? Kerro postauksessa miksi juuri hän on vienyt sydämesi. Ohjeisiin!

Koska mullahan ei ole omaa hevosta ja hevostelu on nyt vähän jäänyt, joten pitkästä aikaa erikoisempi postaus mikä ei liity hevosiin! Oho. :)

Se eläin joka on sydämeni vienyt, on Nöpö
Nöpö 2 vuotiaana
Nöpö on elämäni eläin. Parhain ystäväni, jolla on älyttömän hyvä tilannetaju kissaksi.
Mamilla flunssa ja Nöpö on heti lohduttamassa
Jos on verenpaineet koholla ja kaikki yksinkertaisesti vain ottaa päähän tai olet jostain yltiöonnellinen, Nöpö tulee viereen tai syliin kehräämään ja puskee kasvoja. Jää levollisesti aivan ihoon kiinni ja poistuu vasta kun huomaa että ihminen on rauhoittunut tai saanut hehkuttaa onnestaan tarpeeksi. Myös aamut aloitetaan herran hellyydenosoituksilla, ja koskaan ei saa suunnitella aamusta liian kiireistä - hellyyspuuska kestää 5-30 minuutiin. ;)

Tämän "vanhuksen" kanssa onnistuu kaikki, mm. ulkoilu valjaissa niin -25°C pakkasella kuin kovalla helteelläkin. Nöpö rakastaa ulkoilua yli kaiken, harmi kun se on jäänyt todella vähäiseksi.
Vuonna 2012
Pakkasta yli -20 ja naapureiden toimet kiinnosti v. 2011
Nöpö osaa olla myös aikamoinen viihdyttäjä, aina pennusta saakka on arvokkuus voitu laittaa hetkeksi narikkaan ja antaa lapsenmielen vallata.
Nöpö 10vk:n ikäisenä vuonna 2010
Hiirelle kyytiä v. 2011
Nöpö on myös kaikkien kaveri, niin kanien kuin koirienkin. Nöpöllä on yhteensä 4 koirakaveria, joiden kanssa tykkää painia ja remuta, vaikka haukut olisikin 3-kertaa suurempia. :D Ja toimii esikuvana aremmille kissoille, muunmuassa meidän Vili oli arka tullessaan ja Nöpö pönkitti ressulle itsevarmuutta ehkä liikaakin. :D
Poju on kiva kaveri :) - Vappuna 2011
Tiedän, etten koskaan tule vastaavanlaista ystävää löytämään, Nöpö on helmi minkälaisen jokainen taitaa kohdata vain kerran elämässään. ♥

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Onhan kommenttisi asiallinen? Tarkistan jokaisen kommentin, enkä julkaise sellaisia, jotka ovat sisällöltään ulkopuolisia loukkaavia enkä muitakaan asiattomia. Tälläiset voi laittaa minulle suoraan fb:ssä tai sitten blogin sähköpostiin.

Minä kiitän kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...